Alle tjenester

Totalrenovering av bad

Nyttig

Kontakt

En moderne mørkegrå romslig baderomsdesign med stor dobbel vask og stilig hvitt badekar, minimalistisk plass, betong og svart parkett på gulvet. 3d-gjengivelse

Tips til baderomsplanlegging

Tips til baderomsplanlegging! Er du i ferd med å planlegge et nytt bad eller en fullstendig renovering av ditt eksisterende bad? Da har du sikkert mange spørsmål og ting å vurdere. Uansett om du ønsker et luksuriøst spa-bad eller et enklere, men praktisk bad, er det viktig å ha en god planleggingsprosess.

Her er noen tips fra Bergen Bad & Renovering:

  • Start med å sette mål for badet ditt. Hva er det viktigste for deg når det gjelder funksjonalitet og estetikk? Ønsker du et stort badekar, en dusj med massasjedyser, et dobbelt servantmøbel eller andre luksusdetaljer? Dette vil hjelpe deg å bestemme hva du ønsker å prioritere i planleggingen.
  • Mål opp rommet og lag en skisse. Dette vil hjelpe deg å se hva som er mulig innenfor dine rammene og hjelpe deg å visualisere hvordan badet ditt vil se ut. Tenk også på hvordan du kan utnytte plassen på best mulig måte, for eksempel ved å velge en veggmontert servant eller en liten dusjkabinett.
  • Velg materialer og farger. Det er viktig å velge materialer som tåler fuktighet og kan være enkle å vedlikeholde. Fliser, marmor og porselen er gode valg for badet, mens laminat eller tregulv bør unngås. Når det gjelder farger, kan du velge en lys fargepalett for å gi inntrykk av et større rom, eller du kan gå for mer dramatiske farger og mønstre for å skape en mer eksklusiv stemning.
  • Ikke glem belysningen. God belysning er viktig for å skape et behagelig miljø i badet. Velg både allmennbelysning og mer direkte belysning over servanten og i dusjen. Dimmere kan også være en god idé for å skape den riktige stemningen.
  • Ikke glem detaljene. Det er de små tingene som gjør badet ditt unikt og personlig.
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter