Alle tjenester

Totalrenovering av bad

Nyttig

Kontakt

Prosessen

fra A Å

Befaring og planlegging

Vi kommer på gratis befaring til din bolig. Her snakker vi samme om dine ønsker og behov, gjør undersøkelser og gjør oss godt kjent med prosjektet. Denne befaringen danner grunnlaget for videre planlegging og pristilbud.

Neste steg:

Få tilbud
hvit vask, med krom armatur.

3D modellering

Våre dyktige prosjektledere har spisskompetanse på 3D-modellering og digitale verktøy. Vi utformer, planlegger og modellerer ditt drømmebad, slik at du kan se det ferdige resultatet før du takker ja.

Neste steg:

Få tilbud
nytt bad Bergen.

Pristilbud

Etter at du har gitt tommel opp for designplanene får du et komplett og oversiktlig pristilbud. For oss er åpenhet og forutsigbarhet like avgjørende som for deg. Slik unngår du ubehagelige overraskelser og vet nøyaktig hva du betaler for.

Neste steg:

Få tilbud
Nytt bad Bergen.

Aksept og oppstart

Nå som alt ser bra ut er vi klare til å starte! Våre dyktige håndverkere bruker de digitale planene for innkjøp, beregning og konstruksjon. Slik vet du at det ferdige resultatet blir som planlagt, uten innkjøp av unødvendige materialer eller feil i konstruksjonen.

Neste steg:

Få tilbud
Baderomsrenovering Bergen.

Ferdig resultat

Når nytt bad er bygget, baderomsmøbler er montert og prosjektet nærmer seg slutten, avtaler vi en sluttbefaring. Da går vi punktvis gjennom sluttresultatet og kartlegger eventuelle mangler i leveransen.

Neste steg:

Få tilbud
Oppussing av bad Bergen.

Klar for å ta steget mot ditt nye drømmebad?

Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter