Alle tjenester

Totalrenovering av bad

Nyttig

Kontakt

Nytt bad Bergen.

Hva koster det å pusse opp badet?

Prisen på nytt bad vil variere utfra

  • Størrelsen på badet: Jo større badet er, desto dyrere vil det som regel være å pusse det opp. Dette skyldes at det vil være mer arbeid involvert, og det kan også være mer kostbart å kjøpe inn materialer og utstyr.
  • Type baderomsmøbler og -utstyr: Valg av baderomsmøbler og -utstyr kan også ha stor innvirkning på kostnadene. For eksempel vil et dusjkabinett med dører av herdet glass være dyrere enn et med plastdører.
  • Valg av materialer: Det er mange forskjellige materialer som kan benyttes i et baderom, og prisene kan variere sterkt. For eksempel vil fliser av marmor være dyrere enn fliser av porselen.
  • Graden av omfattende arbeid: Hvis du bare vil bytte ut noen av baderomsmøblene og legge nye fliser på veggen, vil det som regel være billigere enn hvis du skal gjøre om hele badet. Det samme gjelder hvis du må flytte på rør eller andre tekniske installasjoner.

Så for å gi deg en mer nøyaktig pris, trenger vi å vite mer om hva du ønsker å gjøre med badet ditt. Ta kontakt med oss i dag, så avtaler vi tidspunkt for en befaring. Da kan vi komme med et uforpliktende pristilbud på nytt bad.

Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter