Alle tjenester

Totalrenovering av bad

Nyttig

Kontakt

Design bad

Det ligger i detaljene

Når du krever det lille ekstra

Ved å velge et design-bad får du muligheten til å skape et personlig uttrykk i baderommet ditt, og sette ditt eget preg på rommet. Kontakt oss i dag for å få en uforpliktende prat om dine ønsker og behov, så hjelper vi deg med å skape det perfekte design-badet for deg.

Lysarkitekt

En egen lysarkitekt kan være en viktig del av et design-bad, da lyset kan spille en stor rolle i å skape den rette stemningen. Vi tilbyr løsninger som kan tilpasses nettopp dine behov og ønsker, og vi jobber sammen med dyktige lysarkitekter som kan hjelpe deg med å finne den beste løsningen for nettopp ditt design-bad.

Skredderdesignet

Vårt skreddersydde design-bad gir deg muligheten til å få akkurat det badet du ønsker. Dette kan være alt fra en spesiallaget dusj til et badkar som er tilpasset akkurat dine behov. Ved å skreddersy badet ditt kan du få et bad som passer perfekt til dine behov og ønsker.

Materialer fra hele verden

I tillegg tilbyr vi materialer fra hele verden, slik at du kan skape et unikt og spesielt bad som skiller seg ut fra det tradisjonelle. Fra uvanlige fliser til eksklusive armaturer – vi har det du trenger for å skape et bad som reflekterer dine personlige ønsker og behov.

Kom i gang

Snakk med en av våre prosjektledere

Ring oss

Bli kontaktet

Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter